dilluns, 6 de setembre del 2010

MALLORK SA FUNKY



FULL EQUIP

Ei Bous!!!
ja hem tornat de sES iLLES
paa flipaaar nen!!!...etupéndo..epectaculá...maravillozo...
Amb l´esquena tocada pel sol i per forces excèntriques, aqüíferes amb el cos capgirat i el cor sobressaltat però sempre amb millors pensaments que vàrem marxar.



El Bou Marc encadenant












Les dos cares; (se la vi)
quan no es compleixen objectius i quan
s´encadena














No tot és el bloc, jeje ,també vàrem fer alguna vieta d´esportiva i moments de repassar passos...una via plena de xurrerotes difícil d´oblidar







Platja ses Salines



Paret magnífica pels amants de les xurreres propera as Castell d´Alaró

i entre tibada i tibada i amb una calor que feia que fins i tot les xurreres regaliMÀven què millor que fotres un ***"super"entrepà de 3 Eurus, eh? amb missatge subliminal.


***La veritat sigui dita ,
l´entrepà no valia ni un ral, car, sec, pa dolç, sense tomata, sense oli i recobert d´una funda tèrmica impermeable que recordava a un preservatiu digne de la post-guerra per estobar al més pintat... ( el moc "llefa" i tot el que us pugui semblar retocat i fictisi és del tot real)
si us deixeu caure per aquelles contrades i per un atzar fastigdiós de satanàs us topeu amb el restaurant de baix es Castell d´Alaró .........PERR FAVOR!!! NO US PASSI MAI PEL CAP DEMANAR CAP ENTREPÀ!
e pa flipaaa!!! l´únic bo ses tomàquets que vàrem agafar prestats de l´hort i les ametlles ( alguna que altra rànsia) que t´"oferien"*i no segueixo amb les estrelletes perquè ja en vàrem tenir prou amb els que governen la atipfada.

Hi ha que neixen estrellats!!! i aquests no arribaven * Michellin Rebentada.




¿¿¿¡¡¡SI NO HAY CAMPURRIANAS NOS VAMOS!!!




Un bon "meneo" mai fa mal: Ai Dooo!!! i quan s´agafa el "trukillo"
de volarrr un no troba mai el moment a tocar de peus a terra.

Campament base: Cala Barques ( music...de tantas ostias que le dió la vida llevan por bandera un top de psicoblokera y una liga...)




Mentre uns formen llargues caravanes d´angoixa acumulada per voler escapar de castells engarjolats de ciment agobiant altres esperen el seu torn i agafen número potser a la ¿carniceria? o al SUPERior 6 grau?
La veritat que desde la cova que m´ho mirava semblava surrealista però ben bé si conten 8 psicoblokers! (troba les 8 diferències)


TO BE CONTINUED.... EN CONSTRUCCIÓ...

encara queden per penjar els encadennes de es pontas de l´Aleix i la Núria (els únics bous que ens vàrem atrevir a fotre-li pegues ( llàstima que la roca estava molt suada i no portàvem mg)
us pixareu de riure ...de veritat!!!



















5 comentaris:

  1. Quins records! S'hi ha de tornar! (menys al bar del castell d'Alaró)
    ETo EH NNNCREIBLE no? :)

    ResponElimina
  2. Joder Bouets quina angunia aixo de l'entrepà ... una imatge val mes que mil paraules !!!

    També dedueixo que el marro de l'Aleix es de tan prendre el sol !!!! Cony que encara el deportaran al Sahara

    Nurieta nurieta volem veure el redpoint de Es Pontas !!!

    ResponElimina
  3. Pauet! tot arribarà! el boooo www es fa esperar...
    l´Aleix té el material, jeje

    doncs sobre l´entrepà ja et dic que la realitat (com sempre) supera la ficció.

    L´Aleix és L´alchel Jackson...wea!!!black or white

    ResponElimina
  4. hahahah...

    Colla de pencus....

    LA millor afoto la del TOWER OF POWER...un psico 4 estrelles...!

    ResponElimina
  5. Osti quina canya mallorca... A la proxima que hi haneu a veure si ens podem apuntar bous! Aqui anyorem molt els productes carnics catalans aixi que us hem de donar les gracies per una foto tant anguniosa, ens servira per visualitzar-la quan farts de formatge somiem amb fotrens una bona llesca amb pa amb tomaquet i butifarra... A veure quan veniu, he! Podriem organitzar una trobada bloquera-esportiva-tapiera-festiva (Annot+Verdon).
    Pd: A marsella es fa Psikoblok en conglomerai i per les fotos sembla prou bo... aixo ho deixo per valtros, pero, jo sempre he sigut d'esports de "secar" i a poder ser sense boles pel mig, que no de sacar i posari quants mes ous millor... perdoneu... son les 8 del mati del meu segon dia de curro despres tres setmanes de viure sense hora i escalar fanaticament... quina tristor...

    ResponElimina