diumenge, 13 de novembre del 2011

FUAA!!!


He descobert que la sopa d´all fa molts anys que corre pel món.
A vegades la sabiduria s´amaga sota i sobre les pedres i d´altres que no són considerats escaladors també poden tenir el.loqüències immillorables tot i anant amb altes taxes d´alcoholèmia.
Tot això bé arrel d´un crit de guerra que tothom en algún moment de tibada extrema, quan et falta l´alè , quan aquell pas apreta de tal manera que només et queda l´impuls interior de l´expulsió d´aire amb forma d´energia,quan sents que tot decau i és el moment de lluitar , d´impulsar l´últim cartutx de les reserves del biceps, triceps, bloqueig....quan l´ànima t´inspira la força perquè els músculs ja defalleixen aleshores és quan apareix aquell crit de guerra.

Crec que és el millor pas per superar un obstacle , un pas dur que penses que no el podràs fer però sí: projectant l´energia interior cap a l´univers.




Mireu, escolteu , reflexioneu amb la ment oberta i mediteu aquesta filosofia i sobretot apreneu i si voleu com una droga embriagadora i plena de vida proveu-la.
Crideu pel que voleu, us sentireu lliures... si us reprimiu morireu en vida, blocareu sense sentit.
En estat etíl.lic o no el FUAA!!! Té molta veritat





El creador del FUA argumentant i tornant a defendre les seves paraules:


Com aquell anunci que a tots els de la meva quinta s´ens va quedar tan marcat , o sigui , un anunci que complir les expectatives dels de marketing , em refereixo a l´eslògan publicitari de :

"Si no hay casera nos vamos"





anunci 1989

Per riure amb més videos de FUAA!!! entreu a:


P.D. aquesta entrada la dedico a tots aquells que amb el seu fuaa!! omplen de força els vidres que per sort estaven bruts.




2 comentaris:

  1. Quan estigui al crux cridaré...
    FUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhh!!! ;)

    ResponElimina
  2. `DOnsc jo ho diré quan se m'obrin les mans a cada pegue...FUÂÂÂÂÂÂÂÂÂ^!!!!

    em sembla que estaré tot el dia dein FUÀ..que vaig PETATUS A MORTE!!!

    Vinga bows, veniu ja a la PXB que falta grescaaaaa!!!

    fuà, fuà i requetfuààààà!!!!

    ResponElimina