dimecres, 8 de febrer del 2012

refredat al canto i minireglet de ibuprofén


Diumenge passat no sabiem què ens trobariem i tot i que la temperatura ideal per blocar és 0º notavem que la roca s´anava carregant d´humitat; efectivament els graus baixaven i poc a poc qui s´ho hagués imaginat començava a nevar al bell mig de Can Boquet ( cota 400m)

Vam estar provant lucha en el fango 7a+... però entre que no vaig calentar bé i una postura de taloneo exagerada"en la lucha" diria que em vaig fer una micro rotura muscular a part de la galipandria que vaig pillar .


Entre l´equipatge format per una motxilla, varietats de magnesi i unes trekking curioseja un fanàtic Pit-Roig.
És sobretot a l´hivern que es deixen veure pels boscos i blocs.



Em va captivar la mirada curiosa que tenen els pit-roigs. Ocells molt sociables que feinegen pel voltant interessadament esperant si cau alguna molleta. Un ocell preciós que va captar la meva càmara varis cops i després de fer una tria entre elles la meva sorpresa va ser la piip colilla que va aparèixer fent un zoom inconscient. Inconscients són tots aquells humans que fuman i per més inri les enterren al terra; això no fa honor al proverbi llatí de : Pulvis es et in pulverum reverteris.
  • "Polvo eres y en polvo te convertirás"(Génesis 3,19)
  • "Entonces Yahveh Dios formó al hombre con polvo del suelo, e insufló en sus narices aliento de vida, y resultó el hombre un ser viviente."Gen 2:18,21-25.
    • "A la mujer (Dios) le dijo: «Multiplicaré tus sufrimientos en los embarazos y darás a luz a tus hijos con dolor. Siempre te hará falta un hombre y él te dominará». Al hombre le dijo: «Por haber escuchado a tu mujer y haber comido del árbol que Yo te había prohibido, maldita será la tierra por tu causa. Con fatiga sacarás de ella el alimento por todos los días de tu vida. Espinas y cardos te dará, mientras le pides las hortalizas que comes. Con el sudor de tu frente comerás tu pan hasta que vuelvas a la tierra, pues de ella fuiste sacado. Porque eres polvo y al polvo volverás»."
      • Gen 3:16-19.
    • "Después de eso Dios dijo a Noé: “El fin de toda carne ha llegado delante de mí, porque la tierra está llena de violencia como resultado de ellos; y, ¡mira!, voy a arruinarlos junto con la tierra. Haz para ti un arca de madera de árbol resinoso. Harás compartimientos en el arca, y tendrás que cubrirla por dentro y por fuera con alquitrán."

    Quan algú busca paral.lelismes els troba!!!

No us penseu que m´ha vingut una devoció ferbosa en l´antic testament simplement he agafat prestat el proverbi i he fet un petit pegar/copiar de cultura al blog i mira per on ha aparegut la paraula alquitrà ;com més sabrem més riurem (nuria,nuriae 12:53H)

Canvio el proverbi : guarro eres y guarro morirás y encima te consumes.

A veure si entre tots posem el nostre gra de sorra i que Can Boquet no sigui una mina de colilles i vidres trencats.



Ara després de perdre el fil/feel per culpa de les colilles intentaré seguir la idea de l´entrada del blog d´avui que no era ni de lluny criticar constructivament el tabac però ja se sap escrivint com caminant un mai sap què pot trobar; idees, advertiments, colilles, brossa i fins i tot neu i aquí reemprenc el feel.




No ens esperavem gens ni floc que nevés però la natura sempre corprèn

Petjades d´una bloquera;

Dersu Uzala "El Cazador" segur que les identificaria
qui sigui de la meva quinta segur que el recorda, una pel.lícula del director Akira Kurosawa (1975) entrenyable i culpidora que si teniu les ganes i l´oportunitat descarregueu-la.
us adjunto un petit cliqueu a trailer
em sap greu no fer-li una entrada més digne i brillant però el temps apreta i haig d´apendre a no dispersar la ment amb noves idees si no el blog es resumiria a una amalgama de pensaments infinitament entretingut per mi però avorrit pels seguidors.



Marxem cap a casa que crec que estic incubant un troll,
encendrem el foc a terra i la febre serà més suportable i passatgera.


la nostra llar:nevada a Vila, Febrer 2012




Tic feta una coca!
drogada amb minireglets de ibuprofén per poder refer-me el més ràpid possible i marxar cap a blocs tropicals.
Us asseguro que la propera entrada serà molt més càlida.
No us ho perdeu! Salut!





1 comentari: